Välj en riktigt bra skola

Montessoriskolan Centrum har under drygt två decennier varit en av Göteborgs mest eftersökta skolor. Våra elever med vårdnadshavare söker ofta skolplats hos oss då de fått goda referenser från andra som gått hos oss tidigare. Att fortsätta bedriva en trygg och kvalitativ skola tror vi är det bästa sättet att vara attraktiv för elever, vårdnadshavare och medarbetare. Många söker sig till oss flera år före önskad skolstart och har på så sätt en större chans att få börja hos oss. Andra upptäcker först senare att de vill välja vår skola och om vi har fullt placeras dessa således i kö.

Det är alltid svårt att säga hur lång kö det är eftersom detta beror på när någon slutar, men även på om andra som står före i kön fortfarande önskar plats (omständigheter kan ju ha ändrats under åren).

Vi rekommenderar att alla som är intresserade fyller nedanstående formulär omgående. Ibland lyckas vi erbjuda en plats fortare än förväntat.

Vi tillämpar syskonförtur och montessoriförtur i skolan, efter det går vi på ködatum.

Alla som erbjuds plats får först komma och besöka skolan, samt prata med rektor eller specialpedagog.

När det gäller förskolan vill vi uppmärksamma er på att det är viktigt för vår pedagogik att barnen kommer innan klockan 09.00!

Observera!

Obs! Undvik att använda mobil enhet av märket Samsung vid ansökan. Dator, ipad/Iphone och Androida enheter med undantag av Samsung fungerar bra. Vi jobbar på att Samsunganvändare snart skall kunna använda vårt formulär.

Viktig information!

Alla som sökt till oss genom att fylla i vår gamla pappersblankett måste söka om digitalt på denna sida. Från den 1 januari 2015 hanterar vi ej pappersansökningar. Ni som väntat länge på plats uppmanas att kontakta skolan för justerat ansökningsdatum.

Obs! Alla fält markerade med * måste fyllas i.